Lopen op het werk (2015)

Lopen op het werk (2015)

Vier dagen in de week heb ik intensieve fysiotherapie voor arm, been, balans en conditie. Noortje, Dennis, Rick, Remco en Paul zijn ‘mijn special team’ van fysiotherapeuten van Paul Klaver uit Naarden. Een topteam, maar ze laten mij wel verdraaid hard werken. Maandagochtend was het Noortje die mij drie uur achter elkaar liet werken op het VU Sportcentrum in Buitenveldert. Ook allemaal zulke aardige mensen die alle ruimte geven om mij weer stappen verder te kunnen laten maken. Maar Noortje nam me mee naar het ruige terrein van het natte gras. Daarover moest ik heen en weer blijven lopen. Eerst met vierpoot stok, daarna met een enkele stok en uiteindelijk zonder stok. Zonder stok! Ach… ik blijf verrassen toch?!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.