Lopen, lopen, lopen (2015)

Lopen, lopen, lopen (2015)

Mijn doel is om in 2016 de marathon van New York te lopen. In het begin waren er mensen die daar een beetje om moesten lachen omdat ik toen nog elke dag in een rolstoel zat. Maar inmiddels kan ik zeggen dat mijn ‘echte’ rolstoel in Nederland staat en mijn lichtgewicht stoel al drie dagen in de kofferbak van de auto ligt. Zelfs naar Lenox Mall pak ik tegenwoordig alleen de stok. Toegegeven, ik loop (nog) niet als een hinde, mis nog tempo en mis dezelfde kracht rechts als die ik links heb. En een paar honderd meter is wel het matje. Maar toch! Elke dag wordt het beter. Dus die marathon: die ga ik lopen!

2 Comments

  1. Lisanne

    Lieve Daan ik val elke blog weer in een nieuwe verbazing. Wat ga je goed!!! Die marathon gaat je lukken, ik weet het zeker! Ik ken weinig mensen met zóveel wilskracht… Heel bijzonder! Je bent een topper, nog even doorzetten daar!

    Liefs uit Amsterdam, Lisanne

  2. Henk Eilander

    Klasse, Daan. Ziet er geweldig uit. Op naar de volgende 100 meter en zo verder.

    Henk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.