Live on the Shepherd Stage nu op video (2014)

Live on the Shepherd Stage nu op video (2014)

Hij staat nu online op YouTube. Kijk maar op

Donderdagmiddag tijdens de lunch was het zo ver: ik heb gezongen voor alle therapeuten, collega’s, artsen en verpleegkundigen van Shepherd Pathways. Thomas had een geweldige band geregeld en ik zou met hen het nummer van de Beatles zingen: With A Little Help From My Friends. Het enige probleem: ze speeelden de sterren van de hemel maar laat ze nou geen Beatles op hun repertoire hebben… Dat werd dus zingen met een karaokeversie die Thomas, mijn muziektherapeut, gelukkig bij de hand had.

Het was een succes. Staand heb ik gezongen en ik kreeg ook een staande ovatie.

1 Comment

  1. Esther Roord

    Liefste Daan! Dat jij ’n geweldige zanger bent, dat wist ik. Maar wat je hier laat zien (staand) en vooral laat horen…..het overtreft wederom alles!! Jongen, wat doe jij het geweldig… Ik heb gelukkig een week bij jou kunnen/mogen zijn, en nu na twee weken, zie ik weer zo’n enorme vooruitgang. Je doet het briljant! En je looks? Goud! Ga zo door lief vriendje. Jij komt waar jij zijn wilt. Heel veel liefs en kussen XX Esther

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.