Live on stage: Sir Paul McCartney (2014)

Live on stage: Sir Paul McCartney (2014)

Goud, nee: platina! Nee, super platina! Dat was woensdagavond 15 oktober. Samen met papa ben ik in de Philips Arena naar Paul McCartney gegaan. Geweldig. Ook al is hij 72, Sir Paul is een superster. Hij zong oude Beatles nummers, nummers van Wings, nieuw werk. Hij memoreerde de andere Beatles en dan met name John en George. En zijn stem en optreden was hartstikke krachtig. Ruim twee-en-een-half uur achter elkaar.

Voor mij als recht geaarde Beatles fan is dit natuurlijk een droom die even werkelijkheid wordt. We werden keurig voorgereden, hoefden maar 50 meter van de ingang naar de plaatsen en werden voor de deur weer opgehaald omdat Robert een politieman ‘geregeld’ had die ons met de auto tot aan de deur heeft gebracht! Robert kan werkelijk alles regelen wat voor anderen onmogelijk is.

Super was het. Ik heb een boek gekregen en een T-shirt. Nou ja: twee T-shirts want wat bleek: zowel papa als Esther met Robert hadden precies hetzelfde T-shirt voor mij gekocht. Exact hetzelfde met keuze uit wel tien verschillende shirts. Dat is een om te dragen en een om in te lijsten.

En het optreden en de avond met papa samen bij het concert: dat was een hele dag om in te lijsten. Wow! Hoewel: ik heb bijna alles meegezongen en papa probeerde het soms. Maar hij kan echt niet zingen!

2 Comments

  1. Evert Santegoeds

    En nog goeie plekken ook zo te zien! Zong hij ‘NEW’ ook? Heerlijk nummer van vorig jaar….

  2. Hanneke Honig

    Wat moet dat een topavond geweest zijn Daan!! Daar kun je weer op teren denk ik en met heel veel plezier op terug kijken als je weer eens even in ’n dip[je mocht zitten tijdens één van die lastige oefeningen die je moet doen met Do of Adriaan……
    Liefs, Hanneke

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.