Lekker in New York City (2016)

Lekker in New York City (2016)

We waren net op tijd een lekker lang weekend in New York. Een paar dagen later hadden we niet meer kunnen vertrekken door de sneeuwstorm (jammer eigenlijk). We zaten op Broadway, vlakbij Times Square. Lekker veel gedaan, gezien en gegeten.

Naar het Metropolitan geweest natuurlijk. Naar Chicago (de musical) maar ook naar People’s Improv Theatre. Naar het Ground Zero museum (indrukwekkend!), naar een paar winkels (ook een heel bijzondere snoepwinkel die uit 1850 lijkt te komen) en veel veel meer. Wat is New York een geweldige stad. Ik zou er in 2013 zijn gaan studeren en wonen – maar net ervoor kreeg ik mijn ongeluk. Ik wil er later werken. In 2018 ga ik er de marathon lopen. Nee, New York is echt mijn stad.

En dan het eten. Natuurlijk ook even bij Ted’s een bizonsteak, maar ook bij Beauty & Essex, Rue 57, de Met, een deli, Applejack Diner en veel meer. Het leven is er best goed kan ik je zeggen. Maar wel duur. Dat dan weer wel.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.