Kip uit eigen keuken (2015)

Kip uit eigen keuken (2015)

Ik begin er steeds handiger in te worden: koken. Dinsdag bleven Thomas en Evelien bij mij eten. Ik had zelf boodschappen gedaan IMG_0393met Evelien, de kipfilets aangebraden, ingesmeerd met pesto, mozzarella er op en omwikkeld met bacon. En toen Thomas kwam heb ik het zo de oven ingeschoven.

Ik vind het erg leuk om te koken, maar ik heb wel een beetje op mijn kop gekregen van professor Erik Scherder. Van hem moet ik echt mijn rechterhand meer gebruiken omdat ik er ook steeds meer mee kan. Dus dat was boodschappen pakken met mijn rechterhand, de oven inschuiven met mijn rechterhand, en ga zo maar door. Maar we doen het ook ergens voor! Leve de vooruitgang!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.