Killer body (2016)

Killer body (2016)

Als ik alle tijd die ik de laatste (bijna) drie jaar heb doorgebracht met PT (fysiotherapie) besteed zou hebben aan mijn spieren en mijn six pack, dan had ik er minstens zo uitgezien als de man op deze foto. Misschien was ik nog wel gespierder, want elke week ben ik toch minstens zo’n 12 tot 15 uur heftig bezig. Hier in Atlanta helemaal, want ze zijn dit keer strenger dan ooit tevoren met mij. Ik krijg zelfs huiswerk mee (van de andere therapeuten is dat te begrijpen, maar van fysio?). Dan hang ik in de deuropening, lig te zwaaien met mijn wandelstok en ga maar door.

Maar ik ga dan ook nog steeds vooruit. Ook al heb ik niet die spieren, die dikke armen en dat six pack. Gelukkig maar, want dan had ik veel van de kleren die ik hier in Atlanta heb gekocht nooit meer kunnen dragen.

1 Comment

  1. Samira

    ❤️ You are so cool!!!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.