Kerstavond met Martin Garrix (2015)

Kerstavond met Martin Garrix (2015)

Ik heb een geweldige Kerstavond gehad bij Robert en Evert. Met heel veel vrienden en bekenden. En als verrassing was ook Martin Garrix er. Heel gezellig mee gesproken en ik mag binnenkort met hem naar zijn studio komen kijken. Wat een ontzettend aardige dj en producent. Ik ken nu twee top dj’s: Vincent en Martijn. Ik kan niet wachten om ze alle twee op te zien treden. Ik weet op dit soort momenten dat ik nog heel wat in te halen heb, want hoe hard ik ook gewerkt heb, de tijd heeft voor mij best wel een beetje stilgestaan. Maar nu tikt de tijd weer lekker vooruit! Vrolijk Kerstfeest!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.