Kerstavond marathon (2015)

Kerstavond marathon (2015)

Dat was even schrikken: het Sportcentrum van de VU sloot vandaag al om 14 uur. En dat was nou precies het moment dat mijn therapie met Dennis begon. En Dennis had geen medeleven. “Dan maar naar buiten” zei hij en dus hebben we bijna drie uur buiten gelopen, waarvan net geen twee uur zonder stok. Kapot was ik toen ik terugkwam in de kantine. Een rondje rond de VU, een rondje rond het park, een rondje daar… Het leek wel een halve marathon. Maar goed, die wil ik ook gaan lopen maar pas in 2018. Natuurlijk ben ik blij dat ik het gedaan heb, maar waarom moet ik op Kerstavond zo hard werken, terwijl anderen er een rustig dagje van maken? Ach.. omdat ik het kan zal ik maar denken. Je hebt luxe paarden en werkpaarden. Of ossen en ezels om het in kerststaltermen te zeggen. Vrolijk Kerstfeest!

2 Comments

  1. LOVE LOVE LOVE!!!! Race horse you are!!! Keep going and dont stop, well have a rest every now and again.
    Heel veel liefs uit Ierland lieve Daan xxxxx

  2. Barrett Foster

    Quit whining!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.