Kathy, Rick en de DBB (2015)

Kathy, Rick en de DBB (2015)

Gelukkig heb ik ze weer even gezien: Kathy en Rick. Mijn vrienden van het eerste uur in Atlanta. Maar ze reizen tegenwoordig als Marco Polo’s. Ze zijn dan ook bijna nooit in Atlanta maar in California, in Nieuw Zeeland, in Nederland…

Met Dominique en papa hebben we lekker gegeten in de Green Manor, vlakbij Fairburn waar ze wonen. Ik heb van hen de enig echte DBB gekregen. De Dikke Billen Beer. Omdat ik met Kathy een keer gesproken had over de dikke billen van de vrouwen in Georgia. Nu heb ik een eigen DBB. Met een shirt dat papa voor mij had gekocht. Jammer dat het een kindermaatje was. Maar Kathy heeft het shirt bewaard en nu loopt DBB er in!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.