Kamer 28 (2014)

Kamer 28 (2014)

Dit is mijn nieuwe kamer in Shepherd Pathways. Kamer 28. Samen met papa heb ik hem helemaal ingericht. Kleren in de kast, spellen, boeken en herinneringen bij het bed, alle lieve en belangrijke foto’s en kaarten van de mensen die mij dierbaar zijn op een groot bord (dat er niet hing maar mijn hulpPiet heeft er een gehaald en opgehangen) en natuurlijk mijn hartjes, boeddha’s, egeltjes en engelbewaarders direct naast mijn kussen. En natuurlijk het getekende oranje shirt met pet!

Ik heb een grote badkamer, een super tv en alles om me heen om lekker te slapen en relaxen. Kortom: ik vermaak me hier wel. Overigens er zijn ook recreatie- en feesttherapiesessies. Fissa!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.