In het museum (2014)

In het museum (2014)

Ik had zaterdag veel van de dag verwacht. Vrijdag was ik met Nanne, zijn vader en Dominique naar een Beatles-concert van Her Majesty geweest (helemaal top!) en zaterdag kon ik uitslapen. Tot Hidde en papa mij rond twee uur kwamen halen. Eerst een klein visje bij Wiebe eten en toen… naar het Stedelijk Museum! Zo’n culturele zaterdag was een verrassing, maar wel leuk! Mooie – maar ook rare – dingen gezien. En daarna heerlijk gegeten in het restaurant van het Stedelijk. Yvonne en René waren gezellig aangeschoven.

2 Comments

 1. Sabine Schröder

  Hoi Daan,
  Ik lees nu je website en geweldig wat je allemaal voor leuke dingen de afgelopen weken hebt gedaan! Leuk ook dat je in Achterhoek was in een mooi restaurant met leuke vrienden. Ik kom vaak in die omgeving – bij mijn tante in Ruurlo
  Vandaag is het herfstachtig buiten maar neem aan dat het gauw weer opklaart. Dat was gisteren ook zo. Ik ga naar een paardenwedstrijd kijken op tv BBC 2 om 15.30 vanmiddag: ‘Badminton Horse Trials’. een groot 3 day event met enorme sprongen in de cross country!
  Tot gauw!
  Liefs
  Sabine

 2. Esther Roord

  Daan – kerel. Jij gewoon zomaar naar het Stedelijk? Wat heerlijk en mooi – en ongetwijfeld ook rare objectenn…..Ik ben trots op je en was graag meegegaan… Heb je genoten? Dat was een afwisselend weekje voor jou! En dat na een hele avond als de beste meezinger met the Beatles! Superbe!! Lekker slapen nu en ik zeg tot morgen! XXXX Esther

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.