In Atlanta: de week van 19 januari  (2015)

In Atlanta: de week van 19 januari (2015)

De nieuwe week is begonnen met twee meisjes in huis: Dominique en Evelien. Ze zijn wel erg streng voor me, want  het is op tijd op, wassen, aankleden, naar therapie, naar huis, naar de volgende therapie, thuisoefeningen en dan nog even wat extra’s. Het is afzien – maar wel gezellig. Vandaag hebben we nog even koffie gedronken met Sarah die ook in de Shepherd was.

Alles gaat steeds beter met mij zegt iedereen, maar dat mag ook wel. Ik werk er hard voor. Het is nog maar vijf weken voordat ik terug naar Nederland ga. Daarom heeft papa nog om extra therapie-uren gevraagd. Die komen er. En heel eerlijk: daar ben ik wel blij mee. Want hoe beter ik ben als ik terug ga, hoe beter mijn start in het Nederlands programma waar nu aan gewerkt wordt.

Dinsdagochtend weer lekker aan de slag, maar er is met spoed een afspraak bij de voetendokter gemaakt. Mijn teen rechts begint er toch wat raar uit te zien. Ik heb nieuws: de teennagel gaat er voor de helft af. Eerst een verdoving en dan de kleine operatie. Van de andere voet weet ik dat het pijnlijk is. Maar wat moet, moet.

Vanavond thuis wel lekker zalm gegeten.

Woensdagochtend voel ik best wel de operatiepijn aan mijn teen. Maar we zijn toch gewoon er een werkdag van aan het maken. Met oefeningen in het Shepherd. Met iets minder lopen, maar meer accent op de armen en mijn rechterhand. Ik heb nu nog een rare operatieschoen aan, maar dat is tijdelijk. Gelukkig maar, want ik krijg later deze week mijn echte definitieve brace.

’s Avonds bonte avond met Evelien bij de Cheesecake Factory. Ik ga haar even missen, want ze gaat in Nederland van alles voorbereiden. Ik ben zo waanzinnig blij dat zij ook voor mij gaat zorgen!

Donderdag weer iets minder pijn en weer een opgevoerd trainingsprogramma. Evelien is ’s ochtends al teruggevlogen. ‘\s Middags bij Pathways muziektherapie gehad bij Thomas. Ik slaap nu ook weer gewoon in mijn eigen kamer.

Thuis lekker gegeten en heerlijk geslapen.

Vrijdag was de pijn al bijna helemaal weg en ben ik weer in gewone schoenen gaan oefenen. Een korte therapie. Daarna overleg gehad over mijn nieuwe huis in Amsterdam. Dat gaat echt heel mooi worden. Er zijn echt heel goede mannen van Van Mierlo aan de slag.

Zaterdag een luie dag met shoppen, eten en thuistherapie. Papa had Dominique gevraagd mij extra te verwennen en we hebben samen dan ook erg lekker gegeten. Zondag uitgeslapen en aan het eind van de middag en avond gaan borrelen en eten bij Roeline. Zij is een collega van Rick bij Delta en heeft een Nederlandse avond georganiseerd voor vrienden bij haar thuis. Supergezellig. Met ook echt Nederlandse happen. Die had ik al heel wat maanden gemist.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.