Hollandse Nieuwe (2015)

Hollandse Nieuwe (2015)

Tsja, ik heb zo mijn contacten. Daarom heb ik op woensdag al een echte onvervalste Hollandse Nieuwe gegeten bij Wiebe. Hij smaakte voortreffelijk, maar dat komt omdat Wiebe zelf de haringen uitzoekt. Niet te zout, stevig van structuur, net goed vet en niet te klein. Dat was smikkelen met Evelien en Ellen die ook even in Amsterdam was.

Morgen – donderdag – ga ik weer naar Wiebe. Nu met Dominique, want die moet ook proeven hoe lekker de Nieuwe Haring is. Ook al zegt Wiebe dat die over een paar weken nog lekkerder is omdat dan pas de echt vette vrienden aan land komen!

O ja… papa was net te laat met fotograferen. Ik had ‘m al op voordat ik het wist (-;

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.