Holland in Atlanta (2015)

Holland in Atlanta (2015)

Wat een topavond met Roline, Kathy. Rick, Howard, Dominique en veel anderen bij Roline thuis. Roline komt oorspronkelijk uit Nederland maar woont al erg lang in Amerika. Daarom had zij een echte Nederlandse avond thuis georganiseerd. Met stamppot met rookworst, appeltaart met slagroom, stroopwafels en nog wat Haagse hopjes die ik zorgvuldig heb bewaard die ik van Herman Joosten had gehad toen ik vertrok. Dat heeft me moeite gekost, maar het is gelukt! Zo hadden we met z’n allen het echt Hollandse gevoel even terug. Precies een maand voordat ik terug kom. Dankjewel Roline en alle andere lieve vrienden hier!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.