De website van Het Daan Theeuwes Fonds (2014)

De website van Het Daan Theeuwes Fonds (2014)

Zoals jullie misschien weten hebben papa, Dominique en ik het Daan Theeuwes Fonds opgericht. Dat is een fonds dat ervoor wil zorgen dat alle jongeren en jongvolwassenen met traumatisch hersenletsel in Nederland de maximale kansen krijgen om een stuk beter te worden. Kansen die ik in Amerika krijg, moeten ook in Nederland beschikbaar komen als ze blijkbaar voor grote groepen jongeren met hersenletsel veel beter werken. Alle jongeren verdienen dat. Dat zijn wij aan hen allemaal verplicht.

naamloosWe willen onder andere een expertisecentrum opzetten waar alle wereldwijde kennis over de behandeling van jongeren met hersenletsel wordt verzameld. Dat doen we samen met de VU, zodat er ook wetenschappelijke conclusies kunnen worden getrokken die dan in de praktijk kunnen worden gebracht. Maar we willen meer. Niet alleen woorden, maar vooral ook daden. Dat lees je allemaal op de website van het fonds: www.daantheeuwesfonds.nl. We werken  bij voorkeur nauw samen met andere organisaties. Zoals de Hersenstichting die we een erg warm hart toedragen.

Ook jij kunt ons helpen. Bijvoorbeeld met een gift. Niet voor mij, maar om de grotere doelen te realiseren. Omdat het fonds een ANBI-status heeft, zijn giften fiscaal aftrekbaar.

Kijk eens op de website. Wij gaan er voor!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.