Haringparty bij Wiebe (2016)

Haringparty bij Wiebe (2016)

Dat was even gezellig op een moeilijke dag voor mij. Maandag de 13e juni had Wiebe zijn haringparty en ik ben daar naar toe gegaan met Dominique, Yvonne, Jip en René. Papa moest werken. Het was erg gezellig, zeker ook toen onverwacht Johan ook kwam om mij een hart onder de riem te steken.

Even later kwamen ook Ron Brandsteder en zijn zoon Rick. Hartstikke gezellig bijgepraat omdat Ron via Dominique en papa alles over mij wist nou ja… bijna alles).

Het is altijd leuk bij Wiebe, zeker ook als de nieuwe haring er altijd een dag eerder is dan bij anderen. Als je iets voor het eerst eet mag je een wens doen. Dat heb ik me geen twee keer laten zeggen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.