Hard werken met Gijs, Marieke en Max (2016)

Hard werken met Gijs, Marieke en Max (2016)

Het is hard werken nu ik weer terug in Nederland ben. Drie keer per dag zo’n 3,5 uur fysio, dan nog ergotherapie, counseling, muziekles en heel veel thuistherapie. Met Gijs, die Evelien is opgevolgd en 4 dagen per week mij helpt. En dan zijn er ook Marieke en Max, twee studenten die elk een halve dag per week bij mij komen om te lezen, te schrijven, mijn studie op te pakken, naar de bibliotheek of een museum te gaan en mij weer echt helpen het oude studentenleven op te pakken.

Natuurlijk mis ik Evelien ook best na al die tijd, maar ik ben ook heel erg blij met Gijs, Marieke en Evelien. Echt drie toppers. Het enige nadeel is dat er nu drie mensen bijgekomen zijn die ook allemaal erg streng voor me zijn (-;. Zo wordt het steeds meer zweten voor mij.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.