Happy New Year (2014)

Happy New Year (2014)

Tweeduizendveertien wordt helemaal mijn jaar! Dat voel ik aan alles. Het afgelopen jaar was dat in veel opzichten niet, maar tegelijkertijd ook weer wel. Het was het jaar van de mooie, krachtige vriendschappen. Daar ben ik zo blij mee. Oud en Nieuw heb ik in Reade gevierd met Dominique en papa, met Esther, Evert, Robert en oom Peter. We hadden lekkere hapjes, een gigantische fles prosecco voor de oudjes en voor mij die altijd zo lekkere Champomy – waar ik wel twee flessen van heb leeggedronken!

Natuurlijk wens ik iedereen een heel mooi 2014 toe! Vol met leuke, lieve, mooie, ontroerende, ontdekkende momenten. Maar ook met kleine en grotere wondertjes. Ik ga er voor! Jij ook? Alles liefs, Daan.

2 Comments

  1. Hoi Daan: een goed 2014!!!

    En natuurlijk ook voor Adriaan en Dominique !

    Groet, Sanneke

  2. Esther

    Liefste Daan! Wat n superavond bij jou’en papa Do en oom Robert en Evert. De fijnste feestjes het afgelopen jaar heb ik met jou meegemaakt. Dank je wel en 2014 wordt helemaal het jaar van jou! Zeker weten. XXXX Esther

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.