Handige oefengitaar (2014)

Handige oefengitaar (2014)

Gitaar spelen is voor mij moeilijk. Alleen al het vasthouden vraagt om kunst-en-vliegwerk. Toen we bij Manuel’s gingen eten kwamen we langs een Urban Outfitters winkel. Daar wilde papa even gaan kijken en hij vond daar een heel bijzonder apparaat: een oefen-zakgitaar van Pocketstrings.

Het is superklein, uitschuifbaar, met echte snaren, maar die gebruik je eigenlijk niet. Het is echt bedoeld om geluidloos akkoorden te oefenen en in mijn geval je grip terug te vinden. Ik kan hem gemakkelijk vasthouden, net als mijn muziektherapeut Thomas die hier met de Pocketstrings op de foto staat. Geinig toch? En reuze handig voor mij!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.