Groeten uit Korea (2015)

Groeten uit Korea (2015)

Vlak naast het Shepherd Pathways is werkelijk een geweldig Koreaans restaurant. Erg trendy maar ook errrug lekker! Samen met Do en oma Cecile heb ik daar gegeten. Ik heb trouwens het mooie shirt aan dat ik van Sabine en René heb gekregen. Daar scoor ik hier mee.

Voor mij zit de eerste week er nu op. Nu lekker weekend en zondag komt papa weer aan in Atlanta. In het weekend hebben we ook een poolparty bij Kathy en Rick. Heerlijk om het aangename met het nuttige te combineren.

Vandaag zijn trouwens ook een paar boeken over de Russische geschiedenis via Amazon afgeleverd. Kan ik me alvast inlezen voor mijn studie die in september begint.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.