Genieten, genieten, genieten! (2015)

Genieten, genieten, genieten! (2015)

Eén van de voordelen van het wonen in mijn eigen huis is de badkamer. Die is werkelijk helemaal geweldig. Met een regendouche waar ik lekker onder kan staan, maar ook met een superbad. Heel mooi met een glazen deurtje zodat ik er gemakkelijk in kan stappen (en uit kan komen). En met bubbels, jetstream, een afstandsbediening en een heleboel leuke features zodat ik er echt heel lang in kan blijven relaxen.

Het klinkt gek, maar voor mij is het twee jaar en een paar weken geleden dat ik voor het laatst in een bad heb gelegen. Eigenlijk dus weer een overwinning. Maar wel een heel relaxte!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.