Fietsen in het grote Shepherd (2014)

Fietsen in het grote Shepherd (2014)

Ik ben nu twee dagen per week ook in het Grote Shepherd. Daar krijg ik heel intensieve training met elektroden voor mijn been en mijn arm van twee erg leuke jonge therapeuten. Ze doen ook veel oefeningen voor mijn enkel. Het is een eerste stap naar een nieuw programma en naar het einde van mijn eerste therapiefase. Vanaf half november heb ik een heel nieuw programma en zal ik grotendeels ook thuis wonen aan de Alexander Road in Atlanta. Ik moet zeggen: ik kan niet wachten. Mijn bed is al gebracht.

1 Comment

  1. Hanneke Honig

    Top Daan, al weer ’n beetje terug naar de echte ‘huiselijke kring’!! Heel fijn voor je! Keep on going!!!!!

    Liefs, Hanneke

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.