Feelgood, so feelgood (2014)

Feelgood, so feelgood (2014)

Dat was echt een topverrassing van Yvonne en René. Zij kwamen op mijn borrel met een heel bijzonder cadeautje: een massage door een topper van dr. Feelgood. Wow! Goud was het! Heel relaxed, fantastisch leuke vrouw, en handen… Heerlijk was het. René  heeft heel veel moeite gedaan om een keurige masseuse voor mij te vinden en – tot ieders verbazing – is hem dat heel goed gelukt. Ook al vertelde Yvonne mij dat het hem twee volle dagen heeft gekost. Maar ik was dan ook helemaal herboren. Dank en ik kan dr. Feelgood iedereen aanbevelen. Misschien zitten ze ook in Atlanta. Anders kom ik er voor terug (-;

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.