Everlasting love (2015)

Everlasting love (2015)

Er zijn van die vrouwen waar je je hele leven lang van zult blijven houden. Gloria is zo’n vrouw voor mij. Zij is nurse bij Shepherd Pathways en is echt helemaal geweldig. Omdat ik al zo’n dikke twee maanden niet meer residential ben, zorgt Gloria en haar collega’s nu voor anderen. Maar elke keer als ik in Pathways ben, gaan we even knuffelen en zegt ze ook hoe trots ze op me is, want ze kent me vanaf de eerste dag in Atlanta tot nu. “You’ve come a long way”, zegt ze dan. “but you’ll go much further”. En dat ga ik dan maar doen ook. Want Gloria tegenspreken? Dat durft zelfs Barrett niet – die een beetje verliefd op haar is.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.