Even terug in het VUmc (2015)

Even terug in het VUmc (2015)

Dat was een heel bijzonder moment woensdag toen ik in het VUmc was. En wat bijzonder dat zoveel mensen mij nog herkenden. De dames van het restaurant, de verpleegkundigen van de afdeling 2C en de artsen van de Intensive Care waar ik toen 7 weken heb gelegen. Niet dat ik me iets van de IC kon herinneren, maar het was wel heel bijzonder om te zien waar ik lag en de arts mevrouw Spoelstra die mij heeft ‘ingenomen’ toen ik met de ambulance bij het VUmc werd binnengebracht. Het voelde goed en iedereen was erg onder de indruk van hoe ik er uit zag en wat ik allemaal weer kan. Een opsteker! En dankjewel iedereen bij het VUmc die mij zo heeft geholpen!

Op de foto een aantal heel lieve verpleegkundigen van de afdeling 2C. Rechts staat Annette. Haar voetmassages mis ik nog elke dag (-; Maar ze heeft me beloofd dat ik er binnenkort weer een krijg!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.