Even schrikken (2014)

Even schrikken (2014)

Dinsdag kreeg ik op de Shepherd ineens een seizure – een aanval die de meeste mensen met hersenletsel soms kunnen krijgen. Voor mij was het de eerste keer en omdat ze geen risico nemen, ben ik meteen met een ambulance naar de ER van het Piedmont Hospital gebracht. Daar kreeg ik een heleboel onderzoeken en alles leek goed te zijn. Alleen… ik had best veel moeite met praten en het vinden van de juiste woorden.

Ze hebben besloten mij een nachtje te houden. Met nog meer onderzoek. En omdat ze vonden dat ik nog niet de oude was, hebben ze er nog een tweede nacht aan vastgeplakt. Toen was alles weer redelijk normaal en mocht ik terug naar het Shepherd.

Wat erg leuk was, was dat op woensdag al mijn therapeuten van de Shepherd bij mij op bezoek kwamen in het ziekenhuis. Zij wilden allemaal zien hoe het met me ging en vertelden dat het zonder mij wel erg saai in de Shepherd is. Ze hoorden mijn lach natuurlijk niet de hele dag!

Nu weer over tot de orde van de dag!

 

PS. Wist je dat je in het Piedmont ziekenhuis à la carte kunt eten?

3 Comments

 1. Bert van Mierlo

  Nou Daan, dat was weer schrikken nadat Adriaan belde en meldde dat je was opgenomen. Gelukkig lees ik in het laatste bericht dat je weer thuis bent. Tja en dan die gave opname van “help from my fiends” te gek man.
  Daar zal menig zanger trots op zijn, ik doe het je in ieder geval niet na, want als ik zing dan vraagt iedereen of het nog lang duurt !!
  Ik hoop dat je de dagelijkse draad weer kunt oppakken en deze nare ervaring weer achter je kunt laten.
  kusjes van alle van Mierlootjes. XX

 2. Sabine Schröder

  Hoilieve Daan,
  Wat een geweldige performance was dat ‘with a little help from my friends!’
  Hoop dat het weer goed gaat en dat je een leuk weekend hebt thuis in Atlanta.
  Dominique was hier gezellig eervorig weekend.
  Gelukkig is ze nu weer bij jou.
  Very best to you!
  liefs,
  Sabine

 3. Hé Daan dat is even schrikken, maar zo te zien aan je eetlust …. ga je weer als de vliegende brandweer. Take care! Hug uit Zandvoort

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.