En ja hoor… weer koning! (2016)

En ja hoor… weer koning! (2016)

Het is traditie bij mij thuis om met Driekoningen een Driekoningentaart te eten. Daar zit een boon in verstopt en wie die in zijn stuk heeft, die is de Koning. En vraag niet hoe het kan, maar ook nu heb ik de boon weer te pakken gekregen. Dat had ik al thuis in 2013, in Reade in 2014, in Atlanta in 2015 en nu ook weer in 2016. Dat kan geen toeval zijn toch?! Als je zo vaak de boon vindt, dan ben je eigenlijk gewoon een echte Koning. (Ook al voelt het zo niet elke dag kan ik wel zeggen. Pfff… het blijft hard werken. Gisteren de intake gehad voor het CIMT-programma. Dat is 6 weken, drie volle dagen per week werken aan mijn rechterarm in Reade).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.