Eigen vervoer (2015)

Eigen vervoer (2015)

Dat was een verrassing zaterdagmorgen. Ik moest een stuk vroeger opstaan en we gingen na het ontbijt meteen naar Hoofddorp. Daar stond een witte Fiat 500 met knalrode bekleding te wachten. Voor mij. Dan kan Evelien me bijvoorbeeld op en neer brengen naar therapie, naar vrienden en overal waar ik naar toe moet. Vandaag gaan Evelien en ik naar Katwijk met de Fiat. Genieten! De Fiat is natuurlijk niet nieuw, maar ziet er superstrak uit.

Overigens moest ik wel lachen toen er een grote rode strik door de dealer op de motorkap – nou ja – op het motorkapje was geplaatst (-;

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.