Een ukulele (2015)

Een ukulele (2015)

Dirk – de oude gitarist van Herman Brood en nu o.a. van de Paris Dandies – heeft samen met mij naar de gitaren gekeken. Ik heb best mooie exemplaren, ook al zitten er een paar vreemde eenden bij. De twee beste gitaren – een elektrisch en een akoestisch – heb ik helemaal na laten kijken en afstellen bij Sacksioni. Die hebben echt topwerk geleverd, want ze zien er nu als nieuw uit.

En ik ben nog extra verwend ook door Dominque en papa: zij hebben een kleine ukulele voor me gekocht. Die is gemakkelijk vast te houden en ideaal om overal een beetje mee te oefenen. Ik wil zo snel mogelijk met rechts weer de sterren van de hemel spelen. Gaat lukken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.