Met Dominique naar Toscane (2016)

Met Dominique naar Toscane (2016)

IMG_2244

Ik kan het eigenlijk niet vaak genoeg zeggen, maar ik ben waanzinnig blij met Dominique – voor mij een supermoeder. Toen ik zei dat ik best wel een vakantie had verdiend na al die tijd hard werken (want revalideren is echt topsport), had ze meteen een paar dagen vakantie geboekt naar Viareggio. Vlakbij Compigiano waar haar opa heeft gewoond nadat hij met pensioen was.

Het was super, maar veel te kort. We hadden een lekker hotel met een prachtig strand. Het eten was geweldig, we kregen een upgrade zodat we ineens in een suite zaten met twee kamers en het land is echt heel mooi. Ik heb mijn ogen uitgekeken en ook een onbekende kant van de familie leren kennen. Ik zou meteen terug willen, maar dan langer. Met papa afgesproken dat we dat volgend jaar zeker gaan doen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.