Do de therapeute (2014)

Do de therapeute (2014)

Het is even wennen, maar Dominique wordt – net als papa – een van mijn nieuwe allround therapeuten. Elke dag oefent zij in Shepherd om een deel van de activiteiten onder de knie te krijgen voor als ik ook meer dagen naar huis ga. Stretchen van mijn been en arm bijvoorbeeld bij Reena. Soms is het een beetje hilarisch omdat ze een beetje bang is om me pijn te doen, maar ik moet zeggen: het is leuk en het gaat steeds beter. Ze is bijna een echte DoPro.

1 Comment

  1. Hanneke Honig

    Dat ziet er heel profie uit daar!! Do zal een heel liefdevolle therapeute zijn……
    Tof dat je nu wat meer naar huis mag Daan: steeds ’n stap vooruit!
    Heel veel liefs van ons. Hanneke en Adriaan

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.