De leukste docenten van Europa (2015)

De leukste docenten van Europa (2015)

Het is erg leuk – maar wel heel vermoeiend – om weer te leren om te leren. Ik vind het erg geweldig om weer op deFullSizeRender UvA te zijn en ook mijn assistant professor Artemy Kalinovsky is helemaal top. Op de tweede dag werd ik verrast doordat ik een boek kreeg van Marleen Rensen en Marjet Brolsma. Namens alle docenten van Europese `studies. Het boek Europa in alle staten is niet alleen een prachtig boek, maar de opdracht die ze er in hebben geschreven is superlief. Ze zijn blij dat ik weer terug ben. Ik heb nieuws voor ze: ik ben blij dat ik weer aan de studie ben. En dan helemaal bij hen. Toppers zijn het. En lief ook! Dank je wel allemaal!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.