De eerste nieuwe iPhone 6 van Atlanta (2014)

De eerste nieuwe iPhone 6 van Atlanta (2014)

Dat was nog eens een verrassing. Papa had me al maanden geleden beloofd dat ik van mijn iPhone 4S over zou stappen naar een iPhone 6 zodra die uit kwam. En dat was vandaag: vrijdag 19 september. Papa was erg vroeg opgestaan en stond al om 6 uur bij de Apple winkel in Lenox Plaza. Helemaal vooraan in de rij. En ja hoor: hij wist als eerste in Atlanta een exemplaar te bemachtigen. Een space grey toestel met maar liefst 128 GB. Dat laatste was niet de bedoeling, maar er waren alleen gouden exemplaren met 16 GB voorhanden en dat was nou ook weer niet de bedoeling. Je begrijpt het: ik ben superblij met mijn nieuwe iPhone. Dat wordt veel bellen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.