Dank aan een onbekende lieve mevrouw (2014)

Dank aan een onbekende lieve mevrouw (2014)

Via de Hersenstichting heb ik recent een kaart gekregen van een heel lieve anonieme mevrouw. Zij had mij op tv gezien en we hebben een aantal overeenkomsten. Daniël is haar naamdag, haar man is overleden op de dertiende (de dag van mijn ongeluk) en zij heeft een warme band met de Hersenstichting. Het was een erg lieve kaart en zij wilde graag iets aan mij overmaken voor een persoonlijk cadeautje. Helemaal voor mijzelf. Deze week ben ik erg door haar verrast! Ik wil deze mevrouw heel graag bedanken. Zeggen hoe goed haar bericht mij heeft gedaan – en dat zo’n mooi geschenk natuurlijk echt niet hoeft. Maar ook om met haar te praten. Ik hoop van harte dat u dit bericht leest en met mij contact opneemt. En ik ben erg aan te nadenken om iets blijvends voor mezelf te kopen. Dan houd ik altijd de herinnering aan een erg lieve mevrouw die mij – zo uit het niets – een heel warm hart toe draagt. Dank u wel!

PS. De foto is een deel van de afbeelding op de kaart. Zonnebloemen. Warm, fier en hoopgevend!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.