Het Daan Theeuwes Fonds is opgericht (2014)

Het Daan Theeuwes Fonds is opgericht (2014)

Het is zover! De stichting Het Daan Theeuwes Fonds is vanochtend officieel opgericht en de ANBI status is aangevraagd. Het fonds dat naar mij is vernoemd heeft als doel de behandeling van jongeren en jongvolwassenen met niet-aangeboren-hersenletsel in Nederland op een hoger niveau te brengen zodat iedereen een betere kans op herstel kan maken zonder naar gespecialiseerde klinieken in het buitenland te hoeven.

Het fonds stimuleert en steunt onderzoek naar de behandeling van jongeren met NAH, maar wil ook de resultaten en de conclusies daarvan in de praktijk (laten) brengen door bij te dragen bij de implementatie van de uitkomsten.

Het beleidsplan wordt nu geschreven en in het bestuur zitten Dominique als voorzitter, Pieter van Doorne als secretaris, papa als penningmeester en Martijn Broersma als bestuurslid. Er is nog een vacature voor een vijfde bestuurder. Er liggen heel veel plannen en ideeën. Het beleidsplan wordt nu geschreven. Binnenkort meer. Ook op een eigen website: www.daantheeuwesfonds.nl. Wordt dus zeker vervolgd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.