Daan & The Beast (2015)

Daan & The Beast (2015)

Het is weer taxido time. Zondag samen met Dominique naar het Circustheater voor de premiere van The Beauty & The Beast. Werkelijk een prachtige voorstelling. Het leuke is niet alleen dat je een mooie musical ziet, maar ook weer zoveel bekenden tegen komt. Ik vind het altijd een hoogtepunt om naar een feestelijke premiere te gaan. En dan heb ik nog een nieuwtje: aanstaande donderdag IMG_0468krijg ik zangles van Alies Thomas bij Lucia Marthas. Lucia heeft een programma voor mij samengesteld zodat ik weer lekker kan gaan zingen. Daar verheug ik me zo op!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.