Daan de Koning (2014)

Daan de Koning (2014)

En ja hoor… voor de elfde keer in rij heb ik de boon gevonden in de Driekoningentaart. Geluk? Misschien, maar ze zeggen ook wel dat de boon de Koning zelf opzoekt. Dus op 6 januari 2014 heb ik weer de gouden kroon gekregen. Jammer voor alle anderen die wel de taart, maar niet de kroon hebben mogen proeven… PS Ik houd er niet minder om van jullie hoor!

1 Comment

  1. Jip Post

    Lieve Daan,
    ik kan met enorm veel trots mededelen dat ik in het van jou gekregen driekoningenbrood ook de boon heb gevonden! Het valt niet mee om de koning te zijn hoor, ook voor mij is het al de 2de keer op rij. Het grote voordeel was, dat ik mijn moeder nu alles voor me kon laten doen. Het nadeel hiervan is wel dat ze dat in het dagelijks leven toch al doet dus op dit vlak viel er niet veel te behalen. Ik moet ervoor zorgen dat ik jou enorme serie koningschappen inhaal, maar daar moeten nog heel wat jaartjes overheen gan wil ik dat bereiken. Die kroon staat je in ieder geval helemaal geweldig!
    Heel veel liefs en een hele dikke kus,
    Jip.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.