Daan Balboa (2015)

Mijn eerste boksles heb ik van Patrick gehad, de persoonlijke trainer van Yvonne. Het was een superbelevenis omdat ik natuurlijk mijn balans moest houden, moet bewegen en ook mijn rechterarm mee moest laten doen. Het resultaat was goud. Zo’n geweldige ervaring. Ik heb er een filmpje van gemaakt, zodat iedereen mee kan genieten van Daan Balboa, het jongere broertje van Rocky!

1 Comment

  1. Esther roord

    Liefste Daan! Man wat sta jij te genieten en wat doe je het fantastisch! En wat ’n supergoede trainer is dat zeg. En van die oerbuikspier oefeningen aan het einde….Diepe buiging en petje af!! Es is er stil van en dat gebeurt niet snel – dat weet je. Ik begrijp helemaal dat jij dit “Goud” vindt! Een nieuwe passie is geboren…XXEsther

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.