Culi Dog (2015)

Culi Dog (2015)

Eerlijk is eerlijk: ik ben wat gewend als het gaat om hot dogs. Het gourmet dog buffet van QT, de Dogzilla van Manuals Tavern, de straat dogs van NYC en Pinks in Los Angeles. Maar nu heb ik de Fat Dog van Ron Blaauw eindelijk geproefd. We kwamen van het feestje van Martijn en Hein op de Keizersgracht en ik ging naar de house warming van Thomas Combe in de Pijp. Dus had ik net even de mogelijkheid om de Vive la France hot dog (of is het chien chaud) te proberen. Het is wel de duurste van de kaart, maar daar zit dan ook ruim ganzenlever op, gebakken champignons, truffelmayo en bosuitjes. Erg lekker. Wel wat frivool, maar goed te eten. En dan te bedenken dat ze nog zes andere culidogs hebben. Ze zien me terug!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.