College met prof. Peerdeman (2016)

College met prof. Peerdeman (2016)

Professor Peerdeman heeft mij zes van de acht keer geopereerd, dus toen zij mij vroeg om haar te assisteren bij een college voor derdejaars geneeskunde studenten zei ik meteen ja. Vrijdag was het zo ver. Op naar de VU en alle vragen van haar en de studenten beantwoorden. Professor Peerdeman zei dat ze trots op me was. Veel studenten vroegen zich af hoe ik me nu na het ongeluk voel. Soms is het best moeilijk, maar ik ben blij dat het zo goed gaat – ook al duurt het mij te lang. Na afloop van het college ben ik met Hidde de stad in gegaan. Filmpje gepakt op het Leidseplein en lekker gegeten bij Sumo. Daar had ik erg veel zin in!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.