Cocktails op hoog niveau (2015)

Cocktails op hoog niveau (2015)

Dominque, papa en ik waren uitgenodigd voor de Buckhead City Club in het World Trade Center van Atlanta. Het thema dieIMG_0921 avond was Nederland en Esther Smith van de Netherlands Foreign Investment Agency sprak daar over hoe goed het is om als Amerikaans bedrijf jezelf in Nederland te vestigen. Heel interessant.

Ik heb er met veel mensen gesproken. Met Rick Woroniecki, John Pskerson, Dawn Ely, Cristiuna Da Costa, Margret O’Brien en nog veel meer. Allemaal even aardig en ze waren erg belangstellend naar mijn ervaringen in het Shepherd Center.

Ik moet zeggen dat ik mee wel thuis voelde op zo’n cocktail party. Met veel zakenmensen, (honorair) consuls van o.a. de Oekraïne en Hongarije en veel anderen. En… ik nam er ook nog wat van mee. Zowel papa als ik hebben alletwee een fles wijn gewonnen tijdens een draw.

Op de foto sta ik met Esther Smith. Op de kleine foto staat rechts Rick Woroniecki.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.