Bye bye Shepherd, see you soon again (2016)

Bye bye Shepherd, see you soon again (2016)

IMG_1936

Aan alles komt een eind, hoewel ik het vreselijk vind om weer te vertrekken uit Atlanta. Ik heb er zoveel goede vrienden en de therapie die ik er krijg is echt geweldig. Niet dat mijn Nederlandse therapeuten minder zijn – IMG_1938zeker niet – maar het is hier toch anders. Door de sfeer, de aanpak, de collega’s onder elkaar. Dat geldt zeker ook voor Pathways, wat een kleine familie van me is geworden.

Ik ga iedereen missen, maar kom in de herfst weer terug. Maar gelukkig houd ik met de meeste therapeuten contact via FaceTime, Facebook en mail, See yo’ll soon again – zoals ze dat hier zeggen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.