Bye bye Atlanta (2015)

Bye bye Atlanta (2015)

Zondag zijn ze weer vertrokken: Roline, Howard en LeeLee. Met de trein naar Düsseldorf, omdat je met de KLM en Delta voor de helft van de prijs naar Atlanta vliegt vanuit Duitsland dan wanneer je dat doet vanuit Amsterdam. Ik heb met ze genoten. Jammer dat Kathy en Rick er niet bij waren, maar omdat we gisteren Indisch thuis hebben gegeten, waren ze er toch een beetje bij.

Howard en LeeLee hebben in mijn huis geslapen. Over ongeveer twee maanden zie ik ze weer als ik terug ga voor een refresher in Atlanta. Dan ga ik een maand hard werken in Beyond Therapy en zie ik mijn vrienden daar weer allemaal. Ik kan bijna niet wachten, want Atlanta is ook een beetje mijn tweede thuis geworden.

Nog even en ik ben er weer!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.