Briefje van Sylvie Meis (2013)

Briefje van Sylvie Meis (2013)

Dat was nou nog eens een verrassing! Donderdagavond kwam er zomaar een (100% echt!) briefje van Sylvie Meis voor mij. Met ‘Lieve Daan’ als aanhef en compleet met kusjes en een hartje! Mijn reactie was meteen ‘Mmmmmmmm’. Je begrijpt dat dit briefje van Sylvie meteen een prominente plaats op mijn prikbord heeft gekregen.

9 Comments

 1. Elizah Withaar

  Wat leuk Daan!!

 2. Jip Post

  Leuk hoor, 16 jarige jongens jaloers maken. Het is dat jij het bent dat ik het je met alle liefde gun, maar als ik langskom zal ik wel een hele tijd naar dat prikbord van je gaan kijken! Liefs Jip.

 3. Peter Kaltofen

  Hi Superboy. Hoe doe jij dat toch een persoonlijk briefje van Sylvie Meis?! En ik moet het doen met stiekem uit de Privé van tante Sonja geknipte fotos van haar… Ik ga mij nu maar concentreren op Oma Joke.Deal ?!!

 4. Harm Edens

  Lieve Daan, wat heeft Sylvie dat ik niet heb?

 5. Joke Bruijs

  Hallo stoere Daan,
  Zó blij dat je weer hersteld bent van die lastige ontsteking en operatie die daar op volgde. Leuk dat je nu een site bijhoudt , zodat we je wel en wee kunnen volgen.
  Zondag ga ik je geweldige Dominique weer zien, want zij heeft onze styling verzorgd van ons toneelstuk “Alles went behalve een vent” wat ik speel samen met Gerard Cox’, dus kijk naar haar uit.
  Hou je taai gozer, blijf in je zelf geloven en wij doen met je mee!!
  Dikke kus en liefs,
  Joke Bruijs

 6. Anita Kleinschmidt

  Hi Daan,

  Wat geweldig hoe je het allemaal doet. We zijn bijna buren, ik woon in de Vondelstraat dus niet ver bij Reade vandaan.Ik zal goed opletten of ik je zie. Mij kun je herkennen aan m’n rode haar en 2 hondjes.Een zwart/wit poedeltje en een zwart boomertje.
  Hou je taai!! Hartelijke groet, Anita

 7. Vincent

  Super foto! 😉 ook ik ben erg jaloers Daan! Wanneer komt ze langs?

 8. Esther Roord

  Jeeeeetje Daan!!!!!!! Dit moet toch niet gekker worden hoor. Hoewel, lieverd, je ben de mooiste man van Nederland en een topper! Dus ik snap het helemaal! WOW zeg ik!! Dikke kus van Gekke Esther

 9. Daar ben ik wel een klein beetje jaloers op hoor Daan! Je hebt het toch maar weer mooi voor elkaar gekregen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.