Bonte avond (2014)

Bonte avond (2014)

Elke keer als vrienden of familie vertrekken dan hebben we een bonte avond. Nu gingen zaterdagavond René en Yvonne weg. Wel jammer, want ik zou nog wat leuks met René zijn gaan doen maar dat is er even niet van gekomen. Volgens Dominique moet ik nog even rustig aan doen. En dat kan ook geen kwaad. We hebben daarom met zijn vijfjes lekker gegeten bij de Thai. Beetje vroeg omdat René en Yvonne al om halt negen ’s avonds op het vliegveld moesten zijn, maar daarom niet minder lekker.

1 Comment

  1. Yo Daantje, heb gehoord dat jullie het erg naar jullie zin gehad hebben. Ik ben wel weer een beetje blij dat ze nu weer op mij kunnen letten maar volgens mij gaan ze jou, Do en Aad ook missen!

    Wat zou je dan met René gaan doen 😛

    X Mees

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.