Boksen met Yvonne (2015)

Boksen met Yvonne (2015)

Het was weer een erg leuke avond met Yvonne en René. We hebben bij hen thuis lekker een kreeftje gegeten met superlekkere garnalen en tonijn vooraf. Maar het was vooral ook een erg gezellige avond. Yvonne is op boksen en heeft – hoe kan het ook anders – roze handschoenen. Die heb ik aangetrokken, maar hoe gevaarlijk ik ook keek, die roze handschoenen halen altijd de angst weg.

Yvonne heeft met me afgesproken dat ik ook een dag mee ga boksen. Ik kan niet wachten, ook al denk ik dat ik rode, zwarte, gele, groene en wat voor andere kleur handschoenen ook leuk zou vinden. Ik ben Ken. Geen Barbie! (-;

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.