Barrett & Me (2014)

Barrett & Me (2014)

Toegegeven: Barrett komt uit Troy, hij rijdt bijna elke auto in de deuken en hij kan geen minuut stil staan, maar hij is geweldig. Hij was in de Shepherd mijn leukste collega toen ik in juni daar aan kwam. Hij heeft een lange weg afgelegd, maar is er bijna helemaal weer bovenop. Hij stimuleert mij en is ook een beetje mijn mentor. Barrett is nu weer thuis in Troy, maar ik zie hem regelmatig. Zoals op mijn verjaardag. En over een paar dagen is hij jarig. Het leukste is dat Barrett in maart naar Amsterdam komt. Dan kan iedereen deze geweldige man ontmoeten. En genieten van zijn humor!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.