Barrett is in town (2015)

Barrett is in town (2015)

Barrett Foster is een heel goede vriend van mij uit Atlanta. Barrett zat net als ik in het Shepherd Pathways en hij is van ver gekomen. Voor mij is Barrett een voorbeeld. Hij loopt weer goed, praat geweldig (wel erg veel) en heeft een heel eigen humor. Ik zal nooit vergeten dat toen ik in een rolstoel naar Atlanta kwam hij IMG_1265tegen me zei: “Wow – you have a wheelchair! That’s a real ladies magnet you know!’ En dat is Barrett ten voeten uit. Positief. Zo zelfs, dat ik toen bijna de rolstoel niet eens uit wilde.

Barrett zou eerder komen, maar het zou Barrett niet zijn als hij toen niet ene heel bijzonder ticket had geboekt. Van Atlanta naar New York., van New York naar Moskou en van Moskou naar Amsterdam. Nou, die vlucht heeft hij dus niet gehaald. Maar nu wel. Direct en zonder overstappen.

Barrett blijft een week en we gaan van alles doen. Ook met vrienden eten, Amsterdam bekijken en een heleboel bijpraten. Ik kan veel van hem leren – en hij ook een beetje van mij!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.