De Ban van Broadway (2016)

De Ban van Broadway (2016)

Dat was weer erg leuk: een premiere in het DeLaMar theater. Dit keert De Ban van Broadway. Een erg leuk toneelstuk. Ik heb enorm genoten. Dat begon al op de rode loper toen de bekende en lieve actrice Anne Wil Blankers me erg enthousiast begroette. Alle fotografen makten foto’s van mij (en ook van Dominique hoort).

Tijdens het feest was het erg leuk. Veel oude bekenden gezien en er lang mee gesproken. Ze leven allemaal heel erg met me meer en zeggen allemaal dat ik zo vooruit ben gegaan. Dat zien zij misschien beter dan ik, want voor mij duurt het allemaal wel erg lang.

Toen we pas na middenacht naar huis gingen, lag papa al te slapen. Die was naar de opening van de mooie beeldententoonstelling geweest bij Halvemaan. Daar exposeert onze buurvrouw Herma de Wit. Net als het toneelstuk ook erg de moeite waard om te gaan bekijken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.